Spännande saker.

Satte mig i min fina stol strax efter att jag vaknat. Det knakade lite i höger armstöd och jag kände lite på det. Det var lite löst… Jaja tänkte jag och fortsatte min dag. Bestämde mig för att ta det lite lugnt med just det armstödet och inte luta mig så mycket på det.

Ställer mig upp och går ner en våning för att äta lite frukost, kommer upp och slänger mig i stolen som vanligt och PANG. Ja där hade vi ett armstöd ja, va trevligt! Och  ett portabelt sådant också, kanske ska ta med till jobbet och stå å hänga på?

Men får väl vara glad att det gick bättre denna gång än förra gången en stol gick sönder… Då hade jag sett en lite spricka vid ett av ryggfästena men tänkt inte så mycket på det, stolen höll ju? Nån månad senare lutar jag mig bakåt och faller handlöst ner i golvet, bakhuvudet nån centimeter från att slå i ett bordshörn! DET VAR SPÄNNANDE 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *