Jag blir arg… på att jag blir arg.

Det här med aftonbladet. “Kvällstidningar” i sin helhet stör jag mig på, jag blir arg över att det är så mycket skit i dom. Egentligen borde jag bli irriterad över mina medmänniskor istället för det är de som gör att tidningarna skriver massa skit. Det är en ond cirkel, om de bara kunde bryta den… Jag vet inte men förr när jag ville läsa sensationsnyheter och idioti så köpte jag tidningen “En Ding-Ding värld”. Och inte nog med att det finns hur många skvallertidningar som helst, kvällstidningarna agerar också skvallerpress. Usch.

Jag känner mig fördummad varje gång jag går in på aftonbladet eller öppnar tidningen. Det värsta är att jag faktiskt går in på deras sida, så de får ännu mer träffar och skriver ännu mer skit. There is no end!

Och vart kom denna Schulman från? Wat? Har för mig jag såg honom i debatt för ett par år sedan där han försvarade sitt agerande. Vet inte vad det var om men han hade gjort något skämt om Birro på sin sida vad den nu hette? apnånting tror jag. Jaja, han har blivit rumsren nu i alla fall. Ännu en person som har använt vulgäriteter och rubriker för att skapa sig ett namn och sätta sig i rampljuset. Har ingen aning om vad han står för eller något sådant, och ärligt talat så bryr jag mig lika lite om det som att Daniel Westling måste byta njurar 4 gånger om året.

Free floating hostility! Awesome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *