En rätt go dag ändå…

Jag har jobbat, slappat, tränat, käkat och spelat kort. Inte fy skam!

Gick runt här hemma och hade lite trist efter att jag hade käkat… Fick då ett sms från Cissi med instruktioner om vad fredagen skulle innebära rent träningsmässigt…

“Fredag. Idag är det dags att göra ett nytt fungerande styrkeprogram . Satsa på minst 2 set för att hålla muskelsyntesen igång – dra hellre ner passet till 2ggr/v.”

Sagt och gjort, jag packade väskan och stack iväg till Mariestad igen och hoppade upp till gymmet. Gick runt och spanade in maskinerna lite och valde ut lite olika övningar för att köra igenom hela kroppen. Blev ett par övningar och allt tar väl ungefär 45 minuter att ta sig igenom. Vilket är ganska lagom ändå. Blir ungefär en timma med uppvärmningen också. Gick sådär idag dock då jag drogs med en lätt huvudvärk så jag ville inte ta i fullt ut. Men nu är schemat klart och bara att dra igång!

Det schemat jag hade innan var lite väl hårt för min smak. Jag tycker egentligen att det är skittråkigt att styrketräna… Men det bränner jääääkligt bra så jag måste tvinga mig dit och jobba med det. Men tänkte mer hålla det på en förbränning och underhållsnivå. Alltså inte bygga så mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *