Nervositet…

Den börjar komma vandrande nu måste jag säga! För två månader går ju otroligt fort!

Pirrigt och roligt men sorgligt på samma gång! Det är ju ett år som jag kommer vara iväg från familjen och vännerna och så. Men samtidigt känner jag att om jag inte gör det nu så kommer jag aldrig att göra det. Och då kommer jag ångra mig resten av livet. DET är något jag inte vill leva med :).

Nu måste jag bara se till så att allt är klart och inga lösa trådar hänger och slänger! Kom precis på att jag måste ändra mitt telefonabbonemang… Lite onödigt att ha något annat än kontantkort när den inte kommer att användas. Men jag vill fortfarande behålla telefonnumret!

Och vad ska man packa? Allt eller inget känns det lite som. Men antar att det är lite kläder bara och sådant. Man kan ju köpa det mesta på plats så att säga…

Härliga tider! 🙂

PS. Det hela handlar om en tidigare post: Oh Canada…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *