SIM-kortet lyser fortfarande med sin frånvaro…

Tele2.. Klåpare!

Jag ringde och sa upp mitt telefonabonnemang förra veckan, eller ja, jag skulle göra om det till ett kontantkort. Snackar alltså mobiltelefonen här då. Och det gick så bra så! Inga problem! De skulle skicka ut ett nytt SIM-kort och allt skulle vara frid och fröjd, bara byta.

Bara det att det aldrig kom något SIM-kort. Men natten mot tisdag så ströp de tydligen mitt gamla sim-kort så när jag vaknade visades texten “Inaktivt SIM-kort” i displayen på telefonen.

VA…I…HELVETE tänkte jag då. Jag ringde till Tele2 och snackade med dom. De sa att det var konstigt men att jag skulle avvakta till torsdag och sedan ringa in igen om jag inte fått mitt SIM-kort. Jag var måttligt förtjust.

På onsdagen så inser jag att de kanske har skickat kortet till fel adress. Så jag ringde och hörde med dom vilken adress de skickade den till. Tydligen hade de postat kortet till min skövdeadress som jag lämnade för 2 år sedan(!). I något register hade de kvar den adressen… Vafan.

Ringde idag iaf då jag ej fått något nytt kort och bad de skicka ett nytt sim-kort. Förhoppningsvis får jag det i morgon… Annars börjar det brinna i huvudet på mig >_<. Ska ju begära kompensation för deras inkompetens! Sjukt störande att vara utan telefon.

JAG ÄR ISOLERAD FRÅN OMVÄRLDEN! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *