Något har hänt med min vänsterhand

Vet inte vad men ont gör den!

Det började göra ont när jag var på jobbet igår, skulle lyfta upp en låda med vänsterhanden och när jag lyfte sa det PANG. Det knäckte till som tusan mitt i handen. Efter det så gör det ont i den när jag sträcker ut fingrarna eller när jag knyter handen. Så sjukt irriterande måste jag säga. Hoppas att det gör över i veckan annars får jag nog söka läkarhjälp!

3 thoughts on “Något har hänt med min vänsterhand

  1. Jag får värk i händer och handled, samt får stela fingrar, när det är hög fuktighetshalt i luften. Kanske försämrar det din skada i handen (vad som nu hände) något?

  2. Ptja det är ju möjligt, men jag vet inte riktigt vad som hände. Var nog någon sena i handen som helt plötsligt fick för sig att “nej nu ska jag nog lägga mig lite konstigt för att se hur det känns”. För det såg ut som om det var något som buktade ut lite i handflatan! Men det har lagt sig nu och gör inte lika ont längre så det måste ju varit någon form av överansträngning eller liknande :). Den som lever får se! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *