En trevlig lördag!

Helgen som var nu blev otroligt trevlig. Det hände mycket saker och alla av dom var härliga och fina!

Magnus kom upp och hälsade på från Malmö. Första gången han besökte töreboda och dess omnejd! Tog med honom på en liten runda så han fick åka världens minsta färja och lite sådant! Vi var även uppe i spåret och sprang.. Jävligt ambitiöst skulle jag vilja säga :). Men det hela började med en pizza på Kryddan i Skövde där vi satt och samtalade. Very niiiice!

Sedan på Lördagen så var det dags för grillkväll! Hade bjudit hem massa kompisar från högskoletiden för ett litet “going-away-party” då jag “snart” sticker till Kanada. Vi blev 10 pers totalt och jag måste säga att det var väldigt lyckat :). Blev massa grill, massa snack, mest om HULLINGAR men det var trevligt det också på sitt sätt :D.

Efter grillen och innan efterätten så tog jag och tobbe med oss de andra på en liten tur runt töreboda där vi visade vart tobbe växte upp och sen lite vart vi gått i skola och allt sådant. Måste varit sjuuukt spännande att se och höra allt det! Tobbe fick även foten doppad i gytja vilket var en oväntad händelse! Men jag har sett bilder på hans skor nu, de klarade sig. De är till och med finare än vad de var innan gyttjebadet!

Jag själv tog inga bilder på tillställningen och det verkade vara allmän kamerabrist hos deltagarna. Dock så knäppte Iona några bilder vilka ni kan hitta på hennes blog.

Jag hade otroligt trevligt iaf och det verkade de andra också ha så jag är nöjd 🙂 Och var härligt att få se alla iaf en gång innan jag sticker. Inte för att vi träffas så ofta nu för tiden men de gånger vi gör det är tillfällen jag lägger på minnet 🙂

<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *