T-23 Days and counting.

Och vad har jag gjort sedan senaste nedräkningen?

Ringde och kollade så att allt stod rätt till med förmedlingen, fick lite info om flyget o.s.v. Mailade om lite boende och så i Vancouver och blev tipsad om ett staff-house som förmedlingen där har hand om. Är ett hus där massa personer bor, verkar vara typ 18pers på 9 sovrum eller så. Får väl se om det är något för mig. Antagligen blir det så att jag försöker hitta ett delat boende med någon så man har varsitt rum, ett allrum och ett kök typ, något sådant tycker jag verkar smidigast så man kan ha lite privatliv iaf. Kommer med största sannolikhet förlänga mitt boende på vandrarhemmet i nån vecka eller två så jag har tid på mig att hitta annat boende iaf.

Kan även lägga till att jag skadat foten och nu går på smärtstillande och köpt inlägg till skorna! Fy fan jävla skitfot =) Men det blir nog bra! Det dryga är väl att jag inte kan träna som jag vill, usch.

Har även insett att jag inte har någon vettig kamera. DET suger, lär få köpa en i canadia 🙂

3 thoughts on “T-23 Days and counting.

  1. Skönt att du själv insett att du inte har en vettig kamera 🙂 Vore orättvist mot Kanada att fota med mobilen.

  2. Haha, ja nog är det så. Men jag måste nog tyvärr göra det i början! Har dock fått tag i en annan telefon som har en bättre kamera som jag kan fotografera med! Måste bara få den att fungera ;). Väl där blir det nog en systemare tror jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *