Ett liv i en bubbla

Det kan vara så att jag, med tanke på att jag inte går och på lokal så ofta, har hamnat i någon sorts bubbla. Eller så är det bara så att droger är väldigt mycket mer poppis i storstäder. Vilket inte är så konstigt iofs. Dessutom så ser jag nog ut som antingen en knarklangare eller en knarkanvändare.

När jag och Jason var på Fabric i London så studdsade det ju fram en snubbe till mig och frågade glatt om jag “WANNA BUY PILLS MATE?!” Jag tackade vänligt men bestämt nej genom att dropkicka honom i bröstet och skrika “SMAKARÅÅÅÅÅÅÅÅÅ”… Eller nej vänta det gjorde jag inte, men jag skakade på huvudet skrek NO och dansade vidare glad i hågen.

I onsdags när jag var ute för att lyssna på lite DJ Timeline och Markus Schultz. Tyvärr så kom ju inte personen som jag verkligen ville höra. DJ Sharam… Han fastnade vid gränsen med visum och sånt härj tydligen. Nog för att det var trist och så, men det blev en bra kväll i alla fall måste jag säga. Jag kom dit vid 21-snåret, nån lokal dj stog och snurrade lite skivor, musiken var väl sådär men inget speciellt direkt så jag satt mest och tittade på folk. Sedan drog DJ Timeline igång och spela och då blev det lite mer drag i grejerna. Vilket ledde till att dansgolvet snart hade ett par dansande medlemmar varav jag var en av dom. Så blev jag dansandes där tills jag gick hem vid 02.30 :).

Justja, knark! När jag stog och dansade som bäst så vänder jag mig om för att kolla in publiken lite, alltså alla andra som också stog där och dansade. Då får jag syn på en snubbe i en blå tshirt där det står “FIRE RESCUE” på ryggen, han står med en liten påse med vitt pulver i och häller upp det på sidan av handen och en annan kille drar in det i näsan. Så jag bara “AND WHAT DO YOU THINK THAT YOU ARE DOING?!” Och Karateslog dom båda två på nacken så de stendog sen skrek jag även “SMAAAAKARÅÅÅÅÅÅÅÅ”… Eller nej, jag blev mest chockad och fortsatte att dansa. Tidigare på kvällen var det en annan snubbe som kom fram till mig och frågade om jag hade något att sälja… Ja ja säger då det.. folk.

MEN Jag hade roligt och jag hoppas det blir lite fler sådana event. Funderade på att gå dit på söndag igen men jag vet inte riktigt, Rusko kommer dit och spelar men det kostar typ 300 spänn i inträde och jag vet inte om jag tycker att det är värt det… Får suga på karamellen lite, måste ju spara pengar också!

Nej nu är klockan fan 02 här och det är dags för mig att sova. God natt 🙂

2 thoughts on “Ett liv i en bubbla

  1. Ja nån måste ju ta fighten liksom, lika bra att jag gör mitt för samhället! Och ja man blir faktiskt besviken..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *