Flyttdagen D.

Torsdagen var ju ämnad att bli hektisk med tanke på att jag skulle komma hem sent på natten, upp för att checka ut och sen till jobbet. Jag förvarande på jobbet att jag kunde bli sen, kanske komma in vid 10tiden.

Nu blev det dock så att mitt huvud kände att vid 7 var en bra tid att gå upp! Även fast jag somnade runt 02.45. Vilket var bra på ett sätt då jag fick i mig frukost och packade allt och kom till jobbet bara 30 minuter senare än vanligt. Dock måste jag säga att det var otroligt jobbigt att släpa på väskorna hela vägen över stan till jobbet. För jag tänkte att jag tar med allt dit för att sedan på eftermiddagen efter jobbet dra till lägenheten! WEEE.

Under lunchen var jag uppe på VanArts, stället där bob pluggar… För tydligen hade dom ett erbjudande som var riktigt fördelaktigt, och eftersom jag kände nån som pluggade där fick jag också tillgång till det erbjudandet bara jag kom dit och fixade uppskrivningen där :). Så jag gick dit vid lunchen och fixade det. 75$ i månaden, ingen bindningstid och ingen inskrivningsavgift.. vilket är sjukt mycket bättre än 700kr i månaden, det är mer 550kr. Efter det blev det lite lunch och tillbaka till jobbet.

När jag väl slutat så tog jag tåget till Marine Drive och gick till lägenheten, knackade på och tydligen var ingen hemma! Så jag fick sätta mig utanför dörren och vänta på att min rumskompis skulle komma hem helt enkelt, som tur var så dröjde det inte mer än 30 minuter eller så. Och då var det klart… Lägenheten är inflyttad. Och påsen med IKEAgrejer var intaget så det första jag gjorde var att bädda sängen, hänga upp alla kläder och sen tog jag det jääävligt lugnt 🙂

Jag sov gott den natten. Oh yes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *