Träningsvärk! ÄNTLIGEN!

Jag har faktiskt längtat efter detta tro det eller ej. Men att ha träningsvärk är så jäkla najs, man har ont när man går omkring men man vet att man har det för att man verkligen har gjort lite nytta!

I fredags så vaknade jag ju upp i lägenheten för första gången och jag käkade lite frukost och begav mig iväg till arbetet. när jag väl var där så hände det inte så jättemycket, vi hade ett möte där vi alla skulle ge förslag för hur vi skulle öka antalet personer som vill åka till georgien och lära ut engelska till barn. Min idé var att sätta upp lappar på de olika vandrarhemmen som finns här i staden eftersom folk som bor på vandrarhem oftast gillar att åka iväg på lite äventyr… Idén mottogs bra och jag fick lappar att springa runt och sätta upp under de två sista timmarna på dagen. Vilket var riktigt najs då vädret var strålande!

Sedan så gick jag till gymmet för första gången på en månad för att vara med på lite spinning tänkte jag. Det är riktigt fräscht på gymmet måste jag säga! Och att de delar ut handdukar till en är ju bara superhärligt. Sedan så behöver man ju inte heller ta med sig tvål och schampo o.s.v. heller då även det ingår i priset… Behöver bara ha med träningskläderna i stort sett och det är ju inte fel det inte!

Spinningen i alla fall. Salen var lite mindre än jag trodde den skulle vara faktiskt, tror det var 23 cyklar eller så, vi kanske var 10 personer som var där och jag vet inte vad jag ska säga. Passet var mediokert och det var lite svårt att höra vad hon sa som hade passet. Sedan satt jag där och irriterade mig på folks teknik också… 😉 De hade en projektor som de visade etapper från Tour de France på samtidigt. Rätt roligt att ha en projektor i spinningsalen, man kan ju göra lite temacyklingar då! Men jag ska gå på ett par pass till så jag får en känsla av hur de andra instruktörerna är och sedan bestämma ett par pass jag ska gå på i veckan helt enkelt!

Sedan när jag var klar med spinningen hade jag för mig att det var något som hette PUMP på gång i gruppträningen, så jag gick dit för att hänga med på det också. Jag trodde att det skulle vara lite som Power eller Body Pump, och då kan man ju med lätthet köra i cykelskorna (som var de enda skorna jag hade med mig)… Jag hade fel… Gå ALDRIG på Pump med cykelskor, jag varnar er…

Passet var någon mix av lite allt möjligt, man använde sig utav stepbräda, skivstång med vikter samt hantlar. Hela passet började med uppvärmning då vi körde step i stort sett. Sedan blev det lite benböj med skivstången. Efter det så fick vi ta upp hantlarna och så blev det step med hantlar. Så man gjorde armrörelserna med hantlarna i händerna o.s.v. Det var skitjobbigt verkligen. Dock skyller jag på att jag var på spinning precis innan ;). Jag önskar att jag haft ett par andra skor på mig för då hade jag nog kunnat hänga med lite bättre, jag fick inte riktigt till studset i benen med cykelskorna, de har ju så jäkla hård sula. Men roligt var det och jag lär gå på det passet igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *