Spinning och mat!

Jag tänkte va sådär otroligt hurtig idag så hörde med jobbet om jag kunde få ta en lite extra lång lunch så jag hann med att köra lite spinning! Sagt och gjort och till gymmet jag gick.

Brian hette instruktören och var snällt hetsig, men jag vet inte… Jag lär få testa lite fler instruktörer innan jag hittar rätt på gymmet. Han gick runt och skrek och härjade med folks cyklar, körde med frysningar och fulla spurter utan motstånd och andra stolligheter. Jag genomled timman och fick väl lite tränat, men jag satt mest och var irriterad! Musiken var heller inget att hurra för, bara sista låten som var något att ha och det var knappt! Vem vill spinna till James Brown, ärligt talat? En sak är säker, inte jag!

Så jag hoppas bara att det finns någon instruktör som kör med lite vettig musik! My hunt goes on. Nicole, Brian, tror att Dave blir nästa offer för mitt kritiskt granskande spinningöga! Uppdrag spinning!

Nog om träning, nu blir det mat. Det är lite drygt att det inte finns crème fraiche här i Kanada måste jag säga då jag baserar all mat jag gör på crème fraiche! Så jag kan ju be om lite förslag på mat som man kan laga lätt utan att det är dyrt, det ska vara gott och det ska gå att frysa in!

Jag har nu lagat lite mat, köttfärsås och spagetti! Oväntat va? Ja verkligen jag håller med om det, det är sjukt oväntat att jag äter det! Nu var jag iväg och handlade: Nån sorts krossade tomater: $3.77, spaghetti: $2.37, Köttfärs: $3.08, Lök: $0.41 = $9.63 = 64kr. Det blev 5 portioner… 12.8kr per portion blev det! Det är lite skillnad från en utelunch måste jag nog erkänna… Eftersom de sällan går på under $10… Så är det! Nu har jag mat hela veckan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *