Jobb och helg!

Inte för jag vet vad som händer i helgen men tydligen så ska man ju vara lycklig över att helgen kommer så då är jag det! Iofs så är jag lite glad att det blir helg nu när jag har köpt mig en kamera! Jag kanske skulle ta en ny sväng runt hela stan och ta lite bättre bilder och förgylla bloggen med? Jag får se hur det blir med det helt enkelt!

Jag satt och ringde runt till folk på jobbet idag som hade lite grejer kvar att lämna in innan vi kunde skicka iväg deras ansökningar. Efter ett ganska långt samtal där en kvinna ställde massa frågor och jag faktiskt svarade på alla helt själv utan att behöva be om assistans från någon av mina kollegor så fick jag positiv respons av min SUPERVISOR, “Great Henrik! It sounds like you actually know what you are talking about!” Och det värmde ju! Men det var väl ganska väntat efter att ha svarat på en mängd frågor och frågar mina kollegor oändligt massa frågor om diverse saker!  Jag börjar smälta in mer och mer!

Nästa fredag, den 22a, är det någon form av Halloweengrej på jobbet så alla ska klä ut sig, jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska vara än men jag har ju en grej som ligger och ruvar vilket kan bli riktigt bra om det görs korrekt! Jag måste bara hitta nån affär där jag kan köpa rätt saker för uppgiften! DET kanske vore ett projekt för helgen! Fasen så bra!

2 thoughts on “Jobb och helg!

  1. Åh vad underbart det hade varit! Men jag tror inte att jag orkar rodda ihop en sådan… Det finns ju iofs “how to” guider på youtube 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *