Att känna sig hatad.

Igår var en dag så jag kände mig hatad, eller hatad kanske är ett starkt ord, illa omtyckt kanske är en bättre beskrivning. Folk gick omvägar för att komma förbi mig, de tittade inte på mig, de tittade bort från mig. Vissa blängde och skakade på huvudet. Nej det var ingen trevlig upplevelse, ändå måste jag säga att jag försökte mitt bästa, och det gick åt helvete. Jag får helt enkelt erkänna att det är ett jobb som inte passar mig. Det här med att stå och dela ut flygblad…

Det är en reklamgrej vi har på jobbet just nu, runt lunch nån dag i veckan ger sig två personer ut med en bunt flygblad samtidigt som man har på sig en luvtröja med lite tryck på. Allt för att försöka fixa lärarkandidater till Georgien. Men det gick verkligen uruselt för mig!

på 1½ timma så delade jag ut………… sju (7)! flygblad. Nog för att vi inte skulle dela ut dom till alla, inte till de som såg för unga ut och inte de som såg för gamla ut. Och visst det var ombyggnad på stället där vi skulle dela ut dom så folk hittade inte riktigt vart de skulle och var rätt så stressade, samt att gruppen personer jag skulle dela ut till sken med sin frånvaro och verkade hyperstressade. Men det är ändå inte roligt att göra sitt bästa och ändå misslyckas så kapitalt!

Jag hoppas bara att jag slipper göra det idag också, men det tror jag inte att jag behöver. Jag sitter hellre på kontoret och ringer folk som bara behöver lämna in enstaka dokument för att vi ska kunna skicka iväg deras papper till Korea och få till en intervju mellan skolan och läraren.

Nej klockan börjar bli lite väl mycket här nu, kanske är dags att göra sig klar för arbetsdagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *