Halloween, lite tidigt men ändå.

Vi hade en halloweenfest med jobbet i fredags. Det var en vecka tidigt om man ska gå enligt kalendern men det gick bra ändå. Dagen till ära hade jag bakat lite mer bullar! De sa att man gärna fick ta med hembakade saker till tillställningen! Och eftersom jag har börjat baka bullar så ville jag naturligtvis ta med ett gäng sådana!

Denna gång måste jag nog faktiskt erkänna att jag lyckades bättre med bullarna än vad jag gjorde första gången! Även fast inte degen kändes lika bra så blev det nog bättre… Så jag vet inte om jag ska lita på mina degkänslor eller inte! Antagligen inte… MEN goda blev dom, och de var väldigt populära! Fick till och med reda på att i alla fall en person tog med två bullar hem och åt dom på lördagen, bara en sådan sak!

Men det var ju halloween och då är det ju utklädnad som gäller, jag virrade länge med vad jag skulle klä ut mig till. Jag hade en plan som kom ur en bild min käre vän Torbjörn gjorde. Det var en bild på mig i mustasch, han gjorde om mig till Mario. Därefter så har det liksom gnagt i mig att jag ska klä ut mig till Mario, raka av mig skägget igen och sedan köra hela mariogrejen! PERFEKT! Eller inte… Det blev lite för dyrt för min smak, hittade ingen mariokostym som kostade mindre än 90 dollars! Så mycket pengar hade jag inte lust att lägga ut på en kostym, så jag fick tänka om.

Då började jag titta efter vilka attribut som jag hade att jobba med. Eller ja, diskussionerna gick runt på jobbet om vad alla skulle vara för något och en på jobbet sa att jag borde gå som Fidel Castro för jag har ju sådana kepsar jämt och nästan samma skägg som han hade… Sagt och gjort! FIDEL CASTRO blev det. Så det var bara att hitta kläder som skulle passa till en Castrokostym.

Först tänkte jag gå den enkla vägen, eller det visade sig mer vara “enkla” vägen. Fidel på semester, bara gå iväg och köpa sig ett par khakis, hawaiiskjorta och en cigarr så är det ju klappat och klart! Nej det var varken klappat eller klart. Det verkar bara finnas hawaiiskjortor under sommaren… Så det blev inte allt för lätt, jag fick helt enkelt tänka om! Jag fick faktiskt tänka om så mycket att jag gick och köpte mig en grön militärjacka och körde en casual militärcastro på halvsemester i Kanada. Alltså en Castro i militärjacka, keps, cigarr och med gröna shorts!  Nu syns iofs inte shortsen på denna bild men jag lovar, de är där!

Fidel Castro?

Fidel Castro?

Vad säger ni? likt?

Annars har det varit en väldigt lugn helg och det har inte hänt nämnvärt mycket, ska eventuellt på en halloweenfest på fredag igen, så då lär jag damma av gamle Fidel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *