Joråsåatteh!

Nej men bilen går bra? jorå det gör den allt! Men egentligen inte för jag äger ingen bil! Inte i Kanada i alla fall. Och så ska det förbli!

Jag har ont i armbågarna! Livet är hårt kan man säga, riktigt hårt. Hårt tufft och fräsigt!

Jag har kommit igång med träningen lite bättre nu och har hållt igång de flesta dagar under veckan, det är i stort sett bara idag som jag har vilat. Det är Bike to work week här i Vancouver, och eftersom jag inte har någon cykel så tog jag och gjorde min egen version av denna veckan så det fick bli en “Walk to work week”, eller ja mer “Walk a few days to work week” stämmer väl mer då jag bara gått två av 4 dagar. Jag skyller det på att jag har bra nära en mil till jobbet enkel väg så tiden fick avgöra lite!

Men ska väl ta och förtälja lite om träningen som varit under veckan… Men jag tar och börjar förra veckan också. Jag var och körde styrka på gymmet i Lördags, det där konstiga PUMPpasset som innehåller både step, power och funktionell träning, gärna kombinerat. Det lämnade mig med en öm och mörande kropp, så det var lite stelt när jag tog och gick milen till jobbet på måndagen.

Måndagen fortsatte med att gå på nybörjarboxning med ett par från jobbet, det var riktigt roligt faktiskt och jag hade gärna fortsatt träna boxning på det viset, men det blir inget med det. Det gymmet var mycket dyrare än det jag har nu och deras spinning var rena rama skämtet :D. Riktigt bra träning var det i alla fall, men jag blev inte så trött som jag trodde att jag skulle bli, men det var ju nybörjarboxning så han körde inte med oss så jättemycket.

På tisdagen så var det dags att gå hem från jobbet istället för att gå till jobbet, vädret var strålande vackert väder, vilket det inte var på måndagen då det faktiskt ösregnade! Och den promenaden fick faktiskt bli den träning som jag gjorde i tisdags, men jag tyckte att det räckte gott och väl. Oturligt nog glömde jag min kamera… När jag gått upp för den långa backen och kommit till toppen så vände jag mig om och såg en underbar utsikt över alla berg. Men det får bli någon annan dag 🙂

Onsdagens träning fick bli lite löpning, jag köpte nya joggingskor här om dagen och jag tyckte det var dags att inviga dom. Så jag tog min “vanliga” runda och sprang upp till vinona park, sprang två varv runt parken, det är 1km på ett varv. När jag kommit två varv så drog jag två svängar rakt genom parken också, vilket innebar tre ganska branta stigningar vilka jag ökade farten i och sen höll jag igen lite på de flacka partierna. Totalt blev det 4km och det var sjukt skönt!

Och ja det är väl helt enkelt där jag ligger i träningen denna vecka. Tänkte gå till gymmet och köra lite PUMP i morgon också, får se hur det blir med det!

Men jag tror att boxningen gjorde att jag har värk eller träningsvärk i armbågarna, muskeln precis vid armbågsfästena är lite ansträngda! Men lite smärta har man inte dött av!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *