Jobbet!

Jobbet rullar på kan jag meddela, jag har börjat få mer och mer arbetsuppgifter och stämningen är bra! Jag har börjat få igång ringandet nu och min engelska telefonröst blir mer och mer van allt eftersom tiden går. Innan så brukade jag i stort sett läsa innantill när jag ställde frågor och lämnade meddelanden i röstbrevlådor. Men jag har slutat med det, jag kände att det hindrade mig i min språkutveckling så nu försöker jag variera varje meddelande, inte så mycket men lite i alla fall.

Och nu nästa vecka så ska jag tydligen börja intervjuträna också! Jag ska börja göra telefonintervjuer med nya kandidater och så, det ska bli riktigt roligt och spännande! Men även en utmaning och jag tror verkligen att om något får min engelska att bli bättre så är det av det här!

Annars är det same old same old på jobbet, sitter och uppdaterar filer och härjar runt! Jag har börjat jobba lite för georgienavdelningen också, vilket är rätt stor skillnad från korea! Mycket mer filhantering och dokumentläsande för min del, men ändå rätt mycket samma sak. Massor med samtal och lämnande av röstmeddelanden.

Jag hoppas att jag får förlängt efter februari måste jag faktiskt säga, hade varit skönt att ha ett jobb klart och sen fortsätta utvecklas i det arbetet är roligt! Vi får se, annars får jag hitta något annat jobb de sista månaderna! Något måste jag ju göra, även om jag kanske har råd att bo och leva här utan jobb i 6 månader så räcker ju inte de pengarna till några större utflykter och så, vilket vore trist!

Världsliga ting 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.