Helgen tamefan.

Helgen har varit rätt så lugn måste jag säga. Men med det sagt kan jag väl även tillägga att den har varit trevlig och givande samtidigt. Så en helt okej upplevelse helt enkelt.

Fredagen spenderades med att bara chilla, ta det piano och handla lite. Det var på lördagen som skit skulle hända. Vad skulle hända? Många saker!

1. Jag skulle till en PUB med Conor och titta på när Irland fick stryk av New Zealand i Rugby. Så blev inte fallet dock för det flyttade på sig och jag vetetusan, egentligen var det meningen vi skulle vara vid puben vid 10 på morgonen, men det stämde inte och sedan ringde han mig vid 13.15 och sa att matchen började 13.30 på en annan pub. men då hade jag redan dragit iväg och gjort annat så jag hängde inte med och kollade på Rubgy, får ta det en annan dag helt enkelt.

2. Jag hängde med Thomas, Eleonor och Johan till COSCOTs, vilket är en affär där man säljer grejer i stora förpackningar. Eller ja, stort antal saker. Så istället för att köpa säg 500gram köttfärs så finns det bara köttfärs i 3.5kgsförpackningar. Där handlade vi massa saker och lämnade glada i hågen.

3. TACOFROSSA. Efter att vi handlat på superaffären drog vi hem till Johan där det vankades Tacos deluxe. Conor kom också dit men Eleonor stannade hemma. Så det var jag, Thomas, Johan och Conor. Vi åt och kollade på Avatar och snackade skit, en trevlig kväll helt enkelt!

Ja det var väl min helg! Söndagen är ju inte slut än men jag lagade lite mat och tog det mest lugnt! Sitter just nu och hänger med Johan i hans skola. Mest för att jag ville komma ut från  lägenheten lite idag och för att det är trevligt förstås!

Ska väl dra hemmåt om nån timma kanske. TA TA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *