Vecka i filmens tecken.

Förra veckan var rätt galen rent biomässigt måste jag nog nästan ta och erkänna. Det är nästan så jag får lite ångest över hur mycket popcorn och läsk jag drog i mig under 3 dagar…

Det började på Söndagen då jag hade sjukt lite att göra, så när klockan var 12 så tog jag mig in till stan för att gå på en klassiker igen… Och japp det var samma klassiker en gång till! Jag tyckte den ar så charmig att jag bara var tvungen att se den en gång till nu när jag ändå hade chansen.

The Maltese Falcon

The Maltese Falcon

Den var minst lika bra andra gången ;).

På Måndagen så gled jag och en från jobbet till en gammal biograf där de visar filmer som precis håller på att gå ner från bioscenen, och de visar dom för ett billigare pris. 2 filmer för 7 dollar. Så vi drog dit och tittade på Inception, för han hade inte sett den och jag ville se den igen. Och jag måste väl erkänna att den blev lite bättre andra gången man såg den 🙂

Sedan så avslutades biokavalkaden på tisdagen med att gå på nya Harry Potter! Fy fan säger jag :D:D:D Fy faaaan vilken jävla skitfilm det var, USCH… Jag blir bara arg när jag tänker på det så jag ska sluta tänka på det och gå till jobbet istället. Pusshej 🙂

Go-Cart!

Oh yes!

Nu var det ju ett tag sedan detta skedde då. 24e november för att vara exakt men det gör det ju inte mindre roligt! Eller ja det hade väl varit roligare om det hänt varje onsdag…. men sån tur har man ju inte.

Dansken på jobbet kom med förslaget att vi skulle åka iväg och köra lite Go-Cart ute i Richmond med jobbet för att ha lite roligt, alla tyckte att det var en jättebra idé och även cheferna tyckte det var en riktigt bra idé, så bra att de stod för hela kalaset!

Vi var 16 personer som drog iväg och körde, så hela banan var full med folk och man fick göra lite omkörningar och fightas där ute på banan, otroligt roligt!

Vi körde 4 race á 8 minuter och allt som allt gick det ganska bra för mig måste jag väl medge. Inte lika bra som för tysken dock. Han dominerade helt och vann race 2, 3 och 4. Vem vann då race 1? Jo det var jag! Sedan fick jag bästa snittid i 2 av loppen också, så det gick bra tyckte jag!

Något vi märkte ganska tydligt var att folk från Europa dominerade helt på go-cartbanan. Top5 var, utan inbördes ordning, Tyskland, Sverige, Holland, Danmark och Canada. Och jag riktigt älskade det!

Hade inte kört Go-cart sedan någon gång på högstadiet då min far frågade mig en dag om vi skulle åka ut på en runda. Han gillar att bara sätta sig i bilen och åka runt och kika lite på saker, ta en tur runt om och bara vara liksom, och det är klart man följer med för det är rätt rogivande och härligt! Nu slutade det ju i att han åkte iväg till en go-cartbana så jag fick köra ett par race! Sjukt roligt hade jag minns jag. Och jag gjorde fel i varenda skarp kurva 😉

Allt som allt en riktigt rolig dag! 🙂