There will be blood!

Det är en bra film, alltså, There will be blood. Riktigt bra har jag för mig, jag har iofs bara sett den en enda gång och det var rätt längesen men då var den jättebra. Just nu ligger jag och tittar på Shanghai noon. Inte en lika bra film, men den duger som den är! Men den är lite lustig och det är väl det jag är in the mood for så att säga!

Annars rullar livet på här borta i Canadia, jobbar lite mindre med Sydkorea just nu och lite mer med Georgien! Orsaken är att en av mina arbetskamrater har åkt tillbaka till Holland för två veckor så han kunde förnya sitt arbetsvisum och lite sådant, så då hoppar man ju in och hjälper till! Det gäller ju att göra sig så användbar som möjligt helt enkelt, och det är väl det jag försöker med 😉

Det nya året har börjat lugnt, riktigt lugnt på jobbet just nu men det kommer nog att dra igång snart igen! Dock är jag sjuuukt sugen på att åka skidor… Jag får nog försöka ta mig upp till något av de närliggande bergen och köra lite innan snön försvinner igen, har iofs ett par månader på mig innan det händer så det ska nog gå och ordna till! Lär bli svindyrt dock, men vafan, man är väl gjord av pengar?

Men om jag läser hintarna och läget rätt på företaget så tror jag faktiskt att jag kan stanna resten av tiden också! Min supervisor har givit mig små kommentarer som jag tycker lutar åt att jag ska få stanna, sedan sa chefen lite i förbigående att “Jag är säker på att vi behöver dig ett halvår till Henrik!”. Och de tycker jag gör ett bra jobb och så så vafan, det ska nog gå vägen :).

Min rumskompis har kommit tillbaka nu, hon var iväg på semester till mexico och sedan tillbringade julen och nyåret hemma i sin hemstad med sin familj. Så jag har varit själv här sedan jag kom tillbaka från Whistler, något som har varit sjukt najs! Men jag insåg nog inte hur najs det varit förrän hon kom tillbaka . Det är inte så att jag inte gillar henne och så, men det är ju mindre saker att störa sig på när hon inte är här, t.ex. att hon väntar i två dagar innan hon diskar sin skit o.s.v. Men jag ska nog överleva det också vad det lider!

Otroligt kompetent film detta, Jackie Chan är en så underbart bra skådis ;). Time for mooovie!

PS. Förkylning suger
DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *