En evig underdog

Funderade lite på det efter vi hade varit iväg och kört Go-kart med jobbet. Det verkar som om jag har någon sorts vibb som gör att folk inte tror att jag ska vara bra på saker, detta var väl tredje gången det händer där jag faktiskt reagerar på det. Har säkert hänt andra gånger också men dessa tre har fastnat. Jag tar de i omvänd ordning i när de uttrycktes. Alltså den senaste först, spännande va?!

  1. Go-Kart: Att du var så duktig på att köra kart, det kunde man inte tro!
  2. Skridskor: Du kunde ju åka skridskor! Det trodde jag inte!
  3. Engelska: Det var en riktig överraskning att du var så duktig på Engelska!

Go-Kart: Detta var som sagt med jobbet, och jag måste säga att jag verkligen inte tar illa upp av dessa kommentarer eller att jag klagar på något sätt. Jag tycker mest att det är fascinerande att jag uppfattas som en person som inte skulle varit bra på dessa saker. Men i alla fall, jag kom på andra plats i Go-Karten och det kom som en överraskning för många, nästan lite synd att jag inte bettat lite på det!

Skridskor: Detta var också med jobbet, vi fick låna utrustning och ishallen i Mariestad för att spela lite Hockey mot varandra. Jag hade inte stått på ett par grillor på… ja, vad kan det ha varit, 17 år eller något sådant, visst hade jag åkt inlines, men det är inte riktigt samma grej. Men det kom tillbaka till mig ganska fort ändå, vilket verkar ha överraskat några stycken. Dessutom gjorde jag mål, inte illa!

Engelska: Detta var när jag pluggade upp mina betyg på Komvux, så säg runt 2002, shit, 13 år sen, jaja… Det var väl nån vecka eller två in på terminen och vårt första lilla prov skulle gå av stapeln och jag aceade det så jävla hårt att lärarinnan blev sjukt överraskad, det lät på henne som om jag inte skulle kunna ett enda ord Engelska. Hon fick dock ändra sig och hiva hit ett MVG, så gött så!

Det positiva med att slå från underläge är att det bara går att vinna, för om en inte fixar det blir det ingen stor grej, men om en klarar av det med bravur så blir det succé!

Fridens.

2 thoughts on “En evig underdog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *