Bank och telefonärenden..

Så jag försökte ju flytta över pengar från mitt svenska konto till mitt kanadensiska konto här om dagen. Det var ju lite otajmat att göra det så pass nära helgen kan man ju tycka men vafan ibland så tänker man inte man bara gör…

Än har jag inte fått reda på om pengarna har kommit över till mitt kanadensiska konto, de har försvunnit från mitt svenska iaf, det är en sak som är säker… Som tur är så testade jag ju inte med så mycket pengar första gången ifall nåt skulle hända. Men jag hoppas att allt löser sig. Var inne och snackade med banken igår (Ja banken har öppet på lördagar här o.O). Han sa att jag skulle hoppa in på måndag och fråga igen för så så skulle de kunna ge mig svar. Så jag får helt enkelt göra så :).

Jag fyllde även på min mobiltelefon. Det är så barnsligt dyrt att ringa utlandet via mobil så det är skadat. Fattar inte att det är 2010 och det fortfarande är så dyrt. Längtar verkligen tills att jag kommer till lägenheten och kan börja använda skype lite mer regelbundet. Men även att ringa I Kanada är dyrt! Tror jag betalar 20c/minuten. Det är typ 1.30kr/minuten. Samma kostnad om nån ringer till mig… Alltså om nån i Kanada ringer till min mobiltelefon så får JAG betala 20c/minuten. Helt galet enligt mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *