Julens afton

Hej hallå dagboken!

Så har man då spenderat sin första julafton utanför Sverige och utanför familjen. Jag måste ju säga att det var ganska vemodigt och hemlängtan har nog aldrig varit större än under julen! Men jag red ut stormen och nu så är allt återställt till det normala igen.

Jag och Johan var bjudna till Alison och hennes familj på en middag på julafton. Alison är en kvinna som hjälpte Johan hitta rätt någon gång i Augusti, det hela slutade i alla fall med att han gick in på ett kontor och frågade efter vägen, Alison satt där inne och sa “Jag kör dig!” så körde hon runt med Johan i typ 30 minuter innan de hittade rätt. Efter det så har hon bjudit in honom till lite tillställningar så som Thanksgiving och nu då Jul, å då fick jag följa med!

Det var en mycket trevlig kväll och att vara i ett hem med gran och julklappar samt ha lite annat folk omkring sig gjorde att julaftonen inte kändes så ensam och hemskt som den skulle kunnat göra. Jag fick en fin present av Alison, en Kanadahalsduk! Får ta kort på den nån dag! Sen fick vi sjuukt mycket mat också, och kakor… Var dödsmätt när jag kom därifrån.

Juldagen spenderades hos Johan med pizza och film, var rätt gött att bara slappa loss deluxe, måste dock säga att en turkpizza inte hade suttit helt fel 😉

Sedan snackade jag ju med min kära familj på deras julafton. Syrran hade med sig sin laptop så vi skypade lite och jag fick webcama med hela släkten! Var nästan som att vara där, fast utan all underbar mat då! Och på Juldagen så skypade jag igen fast då med andra sidan släkten 🙂 Så mysigt så!

Så all in all en mycket trevlig Jul, men inte alls som hemma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *