Småkrämpor, kontrakt och skriverier

Jag har fått ont i ryggen! Inte jätteont i ryggen men så pass ont att det stör mig. Jag anar att det har att göra med att jag nu mer sitter ner hela dagarna på jobbet och sedan när jag kommer hem så sitter jag också ner rätt mycket. För mycket sittande helt enkelt. Så igår invigde jag gymmet vi har i huset på jobbet!

Det var riktigt skönt måste jag faktiskt erkänna. Jag brukar bli dödsuttråkad när jag står å lyfter vikter men det gick förvånansvärt smärtfritt. Körde lite allt möjligt. Rygg, bröst, armar, ben, mage. Konstigt nog verkar bara den lilla korta stunden ha hjälpt nog för att lindra ryggen något! Ska ta och fortsätta gå dit relativt frekvent i alla fall. Lite styrka för att hålla musklerna igång och sedan springa lite när vädret tillåter. Det tycker jag låter som en vettig plan!

Inte ens värken i min vänstra tricep gjorde ont när jag tränade. Väldigt konstig smärta jag har där i och för sig. Det bränner typ till när jag gör nån hastig rörelse samt när jag rullar mina axlar. Dessutom känns det lite som om det har domnat bort precis ovanför armbågen. Jaja det släpper nog 🙂

Gick in till chefen idag och frågade hur vi skulle göra med mitt kontrakt och han verkade, som förra gången, väldigt positiv till att förlänga det tills dess att jag lämnar landet. Så antagligen jobbar jag Juli ut i alla fall innan jag lämnar arbetet. Det ser ut att gå bra i alla fall, men ska inte ropa hej riktigt än då inget är skrivet!

Men som sagt, det verkar positivt och det verkar konstigt om de inte skulle behålla mig. Just nu jobbar jag med 3 olika avdelningar på jobbet samt hjälper till med lite annat smått å gott. Så det verkar ju underligt om de gör sig av med mig bara för att ta in någon ny!

Skriverier ja… Jag har börjat skriva så smått igen! Efter en stunds frånvaro av allt vad kreativitet heter så har en liten låga börjat brinna, så jag ska försöka mitt bästa att hålla den vid liv så länge jag kan! Som vanligt är berättelserna relativt underliga med inte allt för behagliga inslag. Vet inte varför det blir så när jag skriver faktiskt, det bara kommer! Men mig stör det inte så jag bara tycker det är härligt att få skapa något då och då! När jag känner att den jag jobbar på är klar så lovar jag att posta den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *