Shopping i utlandet…

Så när jag och min Holländske vän Sten var nere i Staterna över helgen så lyckades det bli en hel del handlande också. Vi hoppade inte bara fallskärm, vi sprang runt i affärer också. Dessutom så var vi på The Museum of Flight också. Men om det får ni läsa om en annan gång. Detta inlägg blir om handlingen!

Det är rätt mycket billigare att handla grejer nere i USA än vad det är att handla det uppe i Vancouver. Ganska så ordentligt mycket billigare om jag ska vara ärlig. Så det blev en hel del grejer när jag väl var där nere, köpte mig lite sommarkläder så att jag klarar mig de få månader jag har kvar. Har ju mest tjocka tröjor å grejer, inte så mycket att hänga i granen under sommaren!

Jag köpte även ett par skor som jag inte har med på bild här för 39.99, så den totala notan landade på 261,49 dollars vilket i runda slängar landar på 1700kronor för hela paketet. Det är jag rätt så nöjd med faktiskt, inte så farligt för 15 artiklar. Helt tokigt vad billigt det är ibland faktiskt, nog för att jag inte kommer ihåg vad saker kostar hemma i Sverige men att få sig ett par fina Jeans för hundralappen måste ju vara ganska så ovanligt iaf!

Allt som allt så är jag riktigt nöjd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *