Det här med att försova sig.

Denna Torsdag så vaknade jag på ett jättehärligt sätt. Jag vaknde genom att min telefon låg och vibrerade på bordet, jag lyfte upp den och kände igen numret men kunde inte riktigt placera det. Sedan slog det mig att det var jobbet som ringde…

Sedan insåg jag att klockan var 07.45 och anledningen till att jobbet ringde var helt plötsligt inte lika underligt längre. Mest för att jag skulle varit på jobbet vid 07.00…

Tydligen hade jag lagt mig utan att sätta igång några alarm alls, alla alarm var helt av och jag sov som en underbar vårdag… Uppvaknandet blev väldigt abrupt och hetsigt dock, 08.00 stämplade jag in på jobbet och det var fullt upp. Det gjorde hela dagen lite skev och jag fattade inte riktigt vad som hände.

Det händer väldigt väldigt sällan att jag försover mig, men det verkar snitta 1 gång per år… And I hate it, HAET IT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *