Helgerna över nu.

Ruskigt skönt att de äntligen är över, när en arbetar i butik så är helger inget riktigt att se fram emot. Visst kan det vara roligt när det händer mycket i butiken och varorna nästan springer ut ur hyllorna, dock är det lite tradigt att arbeta hela tiden när alla ens vänner är lediga. Det känns lite som att ha ett sommarjobb när alla ens kompisar är lediga hela sommaren. Men nu är det över!

Blir riktigt skönt att ha lite normala om än väldigt lugna veckor framför mig. Det som är lite lurigt bara är att försöka ställa om sig från att sälja precis allt och hur mycket av allt som helst till att volymerna inte alls blir lika stora, vill till att en inte beställer hem för mycket grejer av bara farten. Det har hänt förr… jävlar vad risgrynsgröt jag hade då…

Men annars har helgerna varit bra faktiskt, jag slapp ju influensan denna gång. Förra året så låg jag ju däckad i 5 dagar tror jag det var. Insjuknade annandag jul och sen kom jag inte till jobbet förrän nyårsafton. Då hade jag rakat av mig skägget också till mångas förtjusning, jag var helt renrakad. Men mer om det en annan gång.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *