Avskärmningen

Det är skönt att leva en tillvaro där mitt största problem är att min internetanslutning har problem, samtidigt som jag förfäras lite av att jag faktiskt tycker att det är irriterande. Det finns ändå så mycket annat jag skulle kunna irritera mig på så som orättvisor i samhället o.s.v. Just denna dag var det dock internetproblem som överskuggade allt annat.

Egentligen är det inte så farligt att det händer då det finns bra mycket andra saker jag kan göra med min dag som inte är beroende av internet. Det är bara det att när det inte funkar så blir jag frustrerad och vill att det ska börja fungera så jag håller på och pillar, felsöker och försöker hitta vad det är som är problemet. Är det hos mig problemet ligger? I kabeln? Modemet? Datorn? Comhem?

Jag har väl kommit fram till att det inte är kabeln eller datorn som är problemet, så med största sannolikhet är det modemet som är boven eller så är det Comhem, med lägst odds på att det är comhem som ställer till det hela.

… En dag senare …

Fick reda på vad problemet var, tydligen så har Comhem något trubbel här i närheten som de håller på att fixa, problemet var just att uppkopplingen gick ner i perioder. Men nu så ska det vara lagat tydligen och ja, det verkar fungera igen. WoopWoop!

Det som jag tycker är jobbigast när sådant här händer och min frustration stegras är att jag inte kan fokusera på något annat förrän jag vet vad det är som har hänt. Inte så bra alltid då jag blir kvar här hemma tills jag vet mer istället för att bara släppa det och göra något annat så länge. Det är något jag borde jobba lite på!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *