Tomheten som kommer

Den är hemsk, den där tomheten som kommer framkrypande efter att en sett klart på en tv-serie och vet om att det inte kommer att komma fler avsnitt på ett bra tag. Just precis nu såg jag klart det sista avsnittet av Hard Knocks, det var dom 9 säsongerna och jag har inte direkt blivit mindre sugen på NFL! Kommer nog bli en och annan match i år.

Konstigt att en aldrig vänjer sig vid post-tvseries-blues ändå, så många serier jag har sett så är jag ändå inte van vid att de tar slut och att det inte finns mer att se. Det är svårt att bli mättad, omöjligt.

Jag får se det som en möjlighet att hitta något annat att kika på helt enkelt, svårare är det faktiskt inte, många saker är svåra här i livet men det är inte en av dom, en annan sak som inte alls är svår är att gå att lägga sig nu, det kommer bli jättelätt för jag är väldigt trött!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *