Bokläsningen

Som jag skrev om igår så har jag haft lite problem med att läsa böcker det senaste, lusten har inte riktigt funnits där och sedan har annat pockat på min uppmärksamhet så den ro jag vill känna i bokläsningen aldrig har infunnit sig.

Idag har jag faktiskt gjort slag i saken och satt mig ner för att läsa en bok igen, det var riktigt härligt. Dock måste jag väl erkänna att det blev i 15-20-sidorsintervaller som jag satt och läste innan jag gick och plockade lite i lägenheten eller kollade telefonen o.s.v.

Jag kom faktiskt igenom halva boken, inte så jäkla illa faktiskt då jag läser ganska långsamt. Sedan så är det en ganska så kort bok vilket gjorde sitt till saken. Men det känns väldigt uppfriskande, att boken inte var så lång.

Boken jag läser nu är alltså strax över 200 sidor lång, och det är ju hur kort som helst om en jämför med fantasyböckerna jag brukar läsa, de brukar ofta landa på 800 sidor. Kanske inte så konstigt att det känns tungt ibland, blir tungt både fysiskt och psykiskt liksom!

Nu ser jag i alla fall fram emot att läsa ut boken i morgon och börja på en ny! Spännande!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *