“Låst”

Ibland blir jag lite rädd för mig själv och hur dåligt minne jag har. Ofta gäller det saker så som att låsa dörrar eller stänga av plattor och så. Då har jag väldigt lätt för att glömma om jag verkligen gjort det eller inte. Störst är problemet med om bilen är låst eller inte.

Min förra bil jag hade, Buppen, den hade jag aldrig det problemet med. Orsaken till det var nog att den hade ett mer 90-talslarm än min nuvarande bil. Det lät alltså när jag larmade på den, bupBUP lät det. Mycket smidigt då jag alltid själv sa det samtidigt som ljudet kom, alltså kom jag ihåg att jag låst bilen.

Jag har nu börjat implementera samma tillvägagångssätt när jag låser min nuvarande bil. Varje gång jag låser den så säger jag högt för mig själv “Låst”, enbart då kan jag känna mig säker. Gör jag det inte så går jag nästan alltid tillbaka för att dubbelkolla att den är låst (vilket den till 99% är). Men ändå.

Men som sagt, att säga “låst” fungerar utmärkt, jag skulle absolut rekommendera det till en vän.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *