Heldag i Göteborg

En sak är helt säker mina vänner, och det är att jag är sjukt dålig på Göteborg. Stockholm kan jag helt okej, jag hittar och har ett hum om hur staden ser ut och vart vilka gator går och så vidare. I Göteborg är jag helt lost.

Jag spenderade dagen i Göteborg med min vän Sten. Jag var nog den sämsta guide en kan ha tror jag. Jag hade typ två eller tre grejer i huvudet som vi kunde göra, varav två av dom inte riktigt föll min kompis i smaken, så det enda vi gjorde var att glida runt och ta en tur i Slottsskogen!

Inte nog med det, jag har inte direkt lärt mig hur alla spårvagnar går heller, eller bussar så bara det tog en hel del tid att ordna upp. Nej tacka vet jag Stockholm…

Fast det hela löser sig väl om jag återvänder till Göteborg lite oftare och försöker lära mig den stan också, antagligen kommer jag väl gilla den ungefär lika mycket… kanske är just det jag inte vill?

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *