Inventering

Det var inventering med jobbet idag, vilket gjorde att dagen blev ganska så lång. 07-22, jag hade i och för sig en ganska lång lunch, men ändå, lite segt är det allt.

Jag passade dock på att dra till gymmet under långlunchen, där körde jag spinningpasset igen för att det ska sätta sig ordentligt. Visst känns det lite fånigt att sitta där själv i salen, speciellt när jag skriker åt mina påhittade deltagare att de ska ta i lite mer för de ser lite för pigga ut!

Inventeringen gick bra, går sjukt smidigt nu för tiden och det tar sällan över 4 timmar. Vilket alla är glada för! Dessutom så bjuder ju gammelchefen på sin specialkokade korv också, den är helt fantastisk och ingen inventering blir bra utan Kjells varmkorv.

Morgondagen kommer att innebära en massa jobb och slit, sedan kommer onsdagen där allt händer, och efter det bara nedförsbacke till semester.

Nu. SÖMN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *