Storstädning…

Jag tror att jag behöver ändra mitt sätt att leva på. Varför? Jo för ibland tycker jag nog att det är lite i skitigaste laget här hemma. Det värsta med detta är att jag inte märker det förrän jag är igång och städar. Det verkar som om jag blir galet hemmablind.

Nu har jag i alla fall storstädat hela lägenheten OCH julpyntat! Helt galet vad jag var ute i god tid i år… Förra året tror jag inte ens att jag satte upp grejerna, och om jag gjorde det så vart det nog nästan efter jul. Men nu sitter allt uppe och alla rum är städade.

Det känns otroligt skönt att ha det gjort, nu är det bara att underhålla det… Vi märker om det går, lovar inget!

Jag tänkte faktiskt lägga in en bild på hur vardagsrummet blev, men eftersom det fortfarande är lite för ljust för att det ska synas så får det bli en annan dag!

Oavsett så är jag en mycket nöjd Henrik för tillfället.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *