Dag 365

Jag lyckades faktiskt, jag är smått imponerad över mig själv om jag ska vara ärlig. Det var inte ens planen när jag började blogga igen för ett år sedan.

Jag låg hemma i mellandagarna och var sjuk, hade tråkigt och började skriva lite diverse inlägg, sedan fortsatte jag. Kom fram till slutet av Januari och var sjukt nöjd över att jag lyckats skriva ett inlägg om dagen hela den månaden. Och nu sitter jag här ett år senare och har lyckats posta ett inlägg om dagen, hela jävla året. Fantastiskt!

För mig är det en rätt stor grej faktiskt!

Tanken som kom av detta lilla projekt, när jag väl bestämt mig för att fixa hela året, var att få igång mitt skrivande igen. Tvinga igång någon form av skrivande varje dag, och det har lyckats. Nog för att jag inte skrivit så mycket skönlitterärt, men vad gör det, det kanske kommer 2016?

Tack för att ni varit med under det här året, låt oss börja nästa år på det bästa av sätt och sen bara fortsätta med att hålla den nivån!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *