Jobba eftermiddag

Det finns både för och nackdelar med att jobba för eller eftermiddag. Men jag måste erkänna att jag är en förmiddagsperson. Jag jobbar mycket hellre på morgonen än på kvällen. Därför är det lite drygt varannan fredag när jag stänger butiken och inte ger mig av därifrån förrän vid 23:15-snåret.

Om det är något som är jobbigare än något annat med att arbeta på kvällen så är det det faktum att jag knappt aldrig får något gjort på förmiddagen. För “jag ska ändå åka och jobba snart”. Då blir det som att hela dagen går till för att jobba istället för bara förmiddagen. När jag väl tagit mig hem från jobbet så jobbar jag inte, men när jag måste gå runt hemma och vänta på att få börja jobba så känns det som att jag börjat jobba redan då.

Det stör mig.

Idag är en sådan dag. Dessutom så gör det att jag missar På Spåret. GRRR!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *