Skottdagen

Idag är det skottdagen. Det har nog gått få förbi då de tjatat om att en ska skriva på facebook om hur kul en tycker det är med en extra dag! Förstår det inte riktigt, är väl bara en extra dag att arbeta!

Förra året fick vi jobba en extra vecka, och i år en extra dag. Ska bli skönt 2017 då allt är som vanligt igen.

Det var även inventering idag, vi gör den sista dagen i Februari och sista dagen i Augusti varje år. Det verkar gå snabbare och snabbare för varje år som går också. Vi började vid 18 och allt var klart vid 21.30 ungefär. Det är ganska så bra jobbat tycker jag. Nog för att vi hade en mängd personer som hjälpte oss att räkna, men ändå.

Jag fick gå en delad tur idag då jag skulle vara med och göra inventeringen. Så först jobbade jag 07-13, sedan fick jag håltimma fram till 17! Då passade jag på att gymma, rätt skönt att göra det mitt på dagen sådär.

Höjdpunkten var dock när det bjöds på varmkorv. Varje inventering så står gamla ägaren till butiken (nuvarande ägares far) och kokar korv åt alla. Riktigt mysigt blev det! så nu kan jag somna mätt!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *