Skvallertidningar

Det är ett fascinerande koncept tycker jag. Skvallerblaskor som allt som oftast häver sig runt med rykten och påhittade saker. Var väl inte längesen t.ex. Laila Bagge fick skadestånd för att någon tidning skrivit något osant och ägnat sig åt ryktesspridning.

Jag såg ett omslag här om dagen.

Hänt i veckan

Nu undrar alla… Chris har TAGIT AV SIG RINGEN. Och jag vet inte riktigt hur jag ska reagera. Varför har han gjort det? Vad är detta? Ska dom skiljas?! VAFALLS! Eller nej det tänkte jag inte, jag tänkte mer. “Jaha.”

Om det är något jag funderar på så är det lite hur redaktionen ser ut för sådana här tidningar. För jag vill ju tro att de sitter där och drar igenom tonvis med bilder och bara “KOLLA, KOLLA HAN HAR INGEN RING! STOPPA PRESSARNA FÖR I HELVETE!”.

Spännande ändå, det är nästan så jag vill göra en praktikvecka där för att få reda på hur kugghjulen snurrar. Jag vill också sätta rubriker som “Kikki är redo för nya tag i sänghalmen”.

Nyfiken är ordet!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *