Video och Facebook

Det var ett tag sedan nu som Facebook började med att automatiskt spela upp videos som kommer upp i ens flöde. Nog för att det är utan ljud, men jag har alltid tyckt att det är fantastiskt irriterande. Mest för att om jag vill fokusera på något annat på någon av skärmarna så dras min uppmärksamhet mot den där rörliga grejen hela tiden.

Detta fenomen, med automatiskt uppspelande av videos, har gjort att fler och fler videoskapare har börjat texta sina klipp för att få upp intresset än lite mer. Lite roligt fenomen ändå, kul med anpassning!

Hur som helst så stör jag mig på det och här om dagen så sa jag till mig själv.

Fan Henrik, det måste ju gå att stänga av!

Och se på fanken, det gick att stänga av! Efter en snabb googling på problemet så hittade jag exakt vart inställningarna var för både datorn och mobilen. Så nu, äntligen, har jag fått ro i mitt facebookflöde igen.

Ni ANAR inte hur skönt det är. Bästa jag gjort på länge faktiskt. Länge leve inställningar!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *