Tio i Tolv!

Det var längesen jag lyssnade på deadmau5. Känns som om han inte har släppt något på jättelänge. Jag var ett ganska stort fan ett tag, sörplade i mig allt han släppte så fort det bara gick. Var även på en livespelning med honom när jag bodde i Kanada. Inte jättetight spelning men det var underhållande!

Efter ett tag blev jag trött på att följa honom dock, inte så mycket på honom utan mer på många av hans andra fans som överöste på med kommentarer om hur jävla bra han var hela tiden. Om han lade ut ett ljudklipp på 5 sekunder så var 90% av kommentarerna “DAMN THATS INCREDIBLE I WANT MORE, GIVE ME MORE !!11!!ELEVEN”

Hur som helst så fick jag höra en ny låt idag, det gjorde mig glad, så här kommer den!

deadmau5 – Let Go

Fridens.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *