Inställt tåg

Gled ner till stationen i morse för att åka med mitt vanliga tåg vid 06.25. Började ana oråd när jag kom till perrongen och inget tåg stod där, men tänkte att det är väl lite sent.

Snart kom det upp på tavlan att tåget var försenat till 06.30. Helt okej, då borde jag hinna med bussen som väntar när jag kommit fram.

Klockan blir 06.30 och ett meddelande börjar spelas.

Öresundståg mot: Halmstad med avgångstid 06.25 är inställt, resenärer hänvisas till nästa avgång

Fan är det om, det är ju 07.25! Jag börjar jobba vid 07….

Det slutade med att jag fick ta ett tåg till Kungsbacka och byta till en buss där. Jag kom bara 40 minuter för sent… Vet inte riktigt hur jag ska parera detta om jag ska vara ärlig. Vill ju åka kommunalt, men om tågen helt plötsligt bara ställs in så är det inte lätt att planera livet.

Jävla sätt.

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *