Vet inte om Spotify vill säga mig något

Som ni vet så gillar jag funktionen “Discover Weekly” som ska ge en tips på musik som borde passa beroende på vad en lyssnar på i övrigt. Ibland funkar det jättebra, annars fungerar det inte så bra.

De senaste två veckorna har jag bland annat fått låtar av Thore Skogman, Owe Thörnkvist, Max Kiusalaas (var en väldigt fin bit som hette En Speciell Vals). För att inte tala om den eminenta låten Termosen av Eddie Meduza.

Jag kan väl säga att jag blev smått förvånad över dessa tips då de inte alls är något jag brukar lyssna på. En annan sak som är väldigt underlig är den att jag väldigt många veckor får olika sportlåtar. Såna supporterlåtar för sportlag. Som många av er vet så klappar mitt hjärta för Hammarby.

Kan säga att jag inte fått en enda Hammarby-låt i den där listan, men däremot får jag määängder från AIK, Djurgården, Elfsborg, Malmö FF, IFK Göteborg o.s.v. Vet inte hur jag ska ta detta, rent allmänt ser jag det som en skymf och förolämpning!

Nu ska jag gå och gubbgrina nånstans till Storfiskarvalsen!

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *