Krokodil pappa!

Som vanligt så vaknade CA tidigt, inte lika tidigt idag som brukligt, men fortfarande tidigt (05.20). Detta är inget problem när jag jobbar, men nu när jag är ledig så tycker jag ändå att det är lite drygt, hade gärna legat och dragit mig till 6-hugget i alla fall. Men en får vara glad för det lilla och se de där 30 extraminutrarna som en finfin bonus.

Efter att vi gick ner så sprang han till lekrummet och började härja, jag satt på en köksstol med kroppshållning som en säck potatis och försökte öppna ögonen. Tillslut lyckades jag resa på mig och, trots alla ålderskrämpor, hasa mig fram till lekrummet. Det var dags att bygga med lego.

Jag är inte särskilt bra på att bygga med lego, eller duplo som detta är. Jag vet inte vad det är men jag får aldrig riktigt till det. Som ung så byggdes det en hel del, mest hos min kompis Torbjörn. Han och hans bröder hade en sjuhelvetes massa lego. Dock vill jag nästan minnas att jag oftast var satt till att vara legobitsletare än något annat. Detta kan verkligen vara en efterhandskonstruktion, Torbjörn får dementera om jag far med osanning. Men meningar som “Kan du hitta en platt, grå 6a?” ploppar upp i mitt huvud.

Hursomhelst. Efter ett tag när vi byggt ett garage till nån av bilarna och massa torn byggts och välts så tittade CA på mig och sa nåt konstigt ord, förstod inte riktigt vad det var. Försökte en bra stund att uppfatta, men tillslut hittade vi varandra och det han sa var: KROKODIL!

“Jaha” tänkte jag, nu ska jag alltså försöka bygga en krokodil. Sagt och gjort, färgerna struntade jag i då vi inte har så många av rätt färg. Det fick bli lite hipp som happ, men jag vart fasen hyfsat nöjd med resultatet ändå! Lyckades till och med ta en bild innan krokodilen gick samma öde till mötes som alla torn.

Ja ni ser ju vilket mästerverk. Kanske dags att söka till Lego Masters?

Fridens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *