Kalas and what not

Var på en trevlig tillställning igår hos Iona! Det var hennes födelsedag så det blev en sväng dit för att säga grattis. Gosade även massor med hennes katt Luna. Luna blev nog lite kär i mig, undra hur hon kommer att klara sig nu när jag inte är där… Känner mig lite elak.

Åkte dit med Marcus, hans kattallergi fick oss dock att lämna lokalen i förtid, de nysningarna var inte att leka med! Kvällen avslutades med pizza från den oerhört hypeade pizzerian DELUXE och tittande på Turtles 2. Pizzan var inte så episk som man hade kunnat hoppats från “Skövdes bästa pizzeria”, men den slank ner.

Kan väl i ärlighetens namn också säga att Turtles 2 inte har åldrats bra, sämre skräp får man nästan leta efter! Tror både jag och Marcus lyckades somna i skift under filmen. Dock blev den bättre när man var dödstrött! Kanske det eller hög man måste vara för att kunna uppskatta den fullt ut!

All in all en mycket trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *