Rensning av garderob

Det känns som om jag borde ha gjort detta för läääängesen. Men men nu är det gjort i alla fall!

Det var lite spännande att riva ut allt och sen prova plagg efter plagg. Inte för att jag hade några enorma mängder med kläder men det tog sin lilla tid ändå. Sedan så slog det mig efter att ha tagit på mig skjorta efter skjorta att jag antingen har älskat att ha på mig jätteförstora kläder, eller att jag faktiskt gått ner mer i vikt än vad min självbild kanske har velat erkänna.

Tokigt! Nu är i alla fall 21 galgar väldigt tomma i min garderob, fick hiva rätt mycket, typ alla mina byxor förutom två par. Tröjor kunde jag spara lite fler av. Vet inte varför men jag har svårt för att köpa byxor 🙂

Nej kanske skulle fortsätta dagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *