T-11 Days and counting…

Rätt skadat det, snart är det bara en vecka kvar tills dess att jag drar. Så kan det gå!

Helgen har varit mycket kompetent måste jag säga. Det är väl bara nu på söndagen som det har tonats ner lite. Vaknade 11 idag. Sjukt sent enligt mina normer och jag vart lite förvånad själv måste jag säga. Somnade väl runt 02 så det var väl ganska så behövligt ändå.

I fredags var jag hos Jonatan och käkade lite tacos och kollade på den nya Karate Kid. Vilken borde hetat Kung Fu Kid istället då det faktiskt var det de höll på med. Helt okej film men inget direkt speciellt. Den var otroligt våldsam måste jag dock säga, mycket våldsammare än originalet! Hyffsad underhållning!

Igår var jag till Tobbe och Madde en sväng och hängde där mest hela dagen, vi var iväg på matfestivalen i två omgångar och jag lyckades köpa mig en väska till datorn så jag är nöjd som en nöjd person :). Det blev även lite bugg inne vid torget på kvällen, hade glömt hur kul det var! Jag hade dock glömt massa turer men det kommer väl tillbaka när man kört ett par danser kanske 😉

Annars har veckan varit mycket bra. Gjort min sista hela vecka på jobbet. Varit och käkat 3rätters på tisdagen med brorsan och på onsdagen med emelie. Var hos Bertil och tog en pizza i torsdags och så då Jonatan på fredagen. Bilen går på högvarv trots att den håller på att rasa, men jag är glad så länge den håller tills på torsdag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *