Intervju och bio

Så jag var iväg på en arbetsintervju idag! Skulle vara där vid 10 så jag gick iväg härifrån vid 9-snåret för att verkligen veta att jag inte skulle bli sen. Kom fram en halvtimme för tidigt istället så jag fick stå och hänga i ett annat bygge medan jag väntade på att tiden skulle gå istället ;).

När jag väl kom in och sa till hon bakom disken att jag skulle träffa Loris vid 10 så såg hon lite förvirrad ut men bad mig att slå mig ner så skulle hon komma strax, skulle bara ta hand om kunderna först. Det kom sjuuukt mycket kunder och hon kom inte ifrån förrän vid 11-tiden då hon kommer fram till mig och säger att hon inte visste om att jag skulle komma. För hon hade inte fått någon bekräftelse på det, bara på intervjun hon hade med en annan snubbe vid 10.30. Så hon var tvungen att ta den först. Så hon bjöd på en kopp choklad och bad mig vänta lite, så jag gjorde det och vid 11.40snåret så började vi snacka.

Det gick bra tror jag! Jag ska dit på Tisdag igen vid 11.30 och snacka med ägaren till affären. Tydligen så är det skiftjobb som gäller sen. två dagar, två nätter, ledig fyra dagar, 5 dagar, ledig fyra dagar, två dagar, två nätter, ledig fyra dagar o.s.v.

Vi får väl se vad som händer!

När jag väl kom därifrån så visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Det regnar rätt så mycket och jag hade inget planerat… Så jag gick till en biograf och köpte mig en biljett till “The American”… Gör inte om det kan jag säga. Den var riktigt usel och långsam… Nej usch, USCH!

Klockan är 17 här nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag tog och köpte mig en vecka till på hostelet, 1900 gick det på och det börjar kännas som om jag måste hitta nån lägenhet nu. Tyvärr så verkar nästan alla lägenheter bli lediga först i oktober så jag kommer nog få lägga ut 2 sådana veckor till innan jag får tillgång till något annat boende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *