Snabba ryck.

Måste väl säga att början på min förra post verkar stämma. Det är en rätt bra måndag! 😉

Jag var på intervju vid 14.30 och jag tyckte att det gick bra, inget att klaga på helt enkelt, jag skötte mig fint och svarade ärligt och rakt på alla frågor de hade. Inga konstigheter. När jag gick därifrån gled jag upp på INTERNeXkontoret igen för att berätta för Patrick hur det gått, sedan så fick jag lite information om vad jag MÅSTE GÖRA I VANCOUVER av en fransk tjej som heter Nathalie. Efter detta var jag så hungrig så jag gick ut på stan för att hitta något ätbart!

Jag käkade på ett ställe och sen gav jag mig vidare ut i världen. Nu hör ju till saken att jag har rätt ont i halsen och en annalkande förkylning som ligger och gnider. Jag fick med mig 2000 olika sorters halstabletter av min kära moster som jag började tugga på. Om man missbrukar halstabletter och äter många av dom så kan det få fart på magen som ni kanske vet. Så när jag var mitt i stan, faktiskt lite vilse för en gång skull, då började magen att härja, och med vild blick så sökte jag efter toaletter! Jag tappade hoppet och bestämde mig för att PACIFIC CENTER! DÄR FINNS DET! Bara det att Pacific Center var kanske 10 kvarter bort, minst, och ja, det blev någon form av halvrusch dit, men inte för fort för då hade det hänt en olycka… Det gick bra… Men det var på gränsen och den lättnaden när jag träffade toaringen, ptja den går inte att beskriva i ord ;).

Resten av resan blev inte så värst spännande, gick mest och letade efter skor och keps och skjorta. Hittade en skjorta men den va liiite för tight, köpte mig en keps istället! Sen blev det ett par skor på vägen till hostelet.

När jag kom fram så såg jag att Patrick hade ringt mig, så jag ringde upp men han svarade inte. Sen ringde han upp igen och jag snackade med honom. Det han hade att säga var att de på Footprints ville anställa mig! Så jag har fått jobb! WEEE 😀 Nu saknas bara boende så är ju allt fine and dandy 😉

YAYAYAYAYAYAYAY Dagen är fan räddad!

Snart ska jag iväg till INTERNeXkontoret igen, det är Disney-kväll på gång, ska bli riktigt najs måste jag säga!

4 thoughts on “Snabba ryck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *