Intervju…

Idag så hände det en lite oväntad sak faktiskt. Jag satt på jobbet och arbetade, ringde mina samtal, skickade lite brev, allt sånt viktigt som jag håller på med! Men idag så hände det, som sagt, något oväntat! Fick ett meddelande från Will där han helt enkelt sa “Henrik, Dave är sjuk idag, har du lust att ta hans två intervjuer?”

Förra veckan så gick jag igenom en intervjuträning på jobbet, den var rätt basic iofs och det vi gör är ganska så basic också. Men i alla fall, träning för att genomföra en intervju. Så jag har suttit med och lyssnat på intervjuer och härjat. Nu var det dags att sätta min träning på prov!

“ABSOLUT” svarade jag och nervositeten började stiga i mitt inre. Så klockan började närma sig 13, timmen I så att säga. Förberedde pappren, läste igenom personens cv och lite grejer. Ringde upp och allt gick… jättebra :). Jag har lite problem med att hinna lyssna och koncentrera mig på svaren samtidigt som jag ska skriva ner dom, men jag hoppas att det är något som kommer med tiden. Vilket vore riktigt bra, aldrig fel att lära sig lite simultanförmåga 🙂

Det slutade i alla fall med att jag hade 2 intervjuer idag och båda gick bra. Dock snackade den andra snubben så sjuukt mycket. Jag måste nog lära mig att hindra folk att prata också, intervjun tog 40 minuter istället för 30 minuter. Menmen, så är det!

Ska faktiskt bli roligt att fortsätta med intervjuerna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *