Vancouver…

Så är jag äntligen framme. Framme på stället där jag i alla fall ska tillbringa de nästkommande fyra nätterna och sedan antagligen förlänga boendet här tills jag hittat lägenhet. Men fy fan vad skönt det är att vara framme.

Jag mår lite illa men jag vet inte riktigt vad det beror på, antingen det att jag varit vaken i stort sett 24 timmar. Sov iofs kanske 3, 4 timmar på flygen totat. Eller det att jag bara käkat massa mackor och en otroligt usel Tikka masala på planet över från England till Kanada.

Jag tror mest på att det är sömnbrist jag lider av så jag tänkte ta och försöka lägga mig så tidigt som möjligt så jag inte missar det där mötet i morgon. Jag funderar faktiskt på att lägga mig på en gång utan att ens försöka träffa bob såhär på kvällen. Han pluggar tydligen fram till 22, eller 23, minns inte riktigt.

Tyvärr verkar Wifin här på hostelet vara lite småseg på rummet så man får gå ner till ett litet samlingsrum och sätta sig, men det gör ju inget. Huvudsaken är ju att det funkar tycker jag!

Det är så sjukt härligt att vara framme i alla fall och staden verkar vara riktigt bra av det lilla jag sett. Jag lyckades med en riktigt bra grej när jag kom av från tåget och upp på gatorna i Vancouver i alla fall. I korsningen gick jag först bara rakt över gatan och fortsatte ner där för jag trodde jag var på rätt väg. Stannar upp och kollar in vägbeskrivningen och nej jag var ju på fel väg… Så jag vänder om och går åt motsatt håll istället, ett kvarter åt det andra hållet… Fel väg det också, så jag går tillbaka till stället där jag kom från tåget, svänger vänster och går ett kvarter… fel väg! Men då fick jag ju se lite av området iaf nu när jag av 4 valmöjligheter valde de 3 som var fel först av allt 😀 TOKIGT

Nej nog skrivet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *